Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Θα δούμε που το πάνε οι "εταίροι" μας!!

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί εξέλιξη του ΚΚΕεσ. Υπήρξε κατεξοχήν Ευρωπαϊκό κόμμα. Πίστευε και πιστεύει στην Ευρώπη των λαών, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης και όχι των μονοπωλίων.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Υπάρχει Έλληνας ακόμα...

Υπάρχει Έλληνας ακόμα που πιστεύει πως αν ήταν άλλος ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας θα τα είχε πάρει όλα όσα αυτονόητα διεκδικεί?  Και βέβαια τα πρόσωπα έπαιξαν πάντοτε στην ιστορία σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή της. Όμως στην περίπτωσή μας δε συγκρούεται η Ελλάδα με την ΕΕ, αλλά η ΕΕ με τις Αρχές και τις Αξίες που λέει πως ιδρύθηκε για να υπηρετεί. Κατάντησε το Ευρωγκρούμ να επιβεβαιώνει κάθε φορά τις απόψεις του Σόϊμπλε. Η χώρα μας πρέπει να έχει μνημόνια για όσα χρόνια θέλει ο Σόϊμπλε και να έχει κυβερνήτες αυτούς που συμπαθεί. Η χώρα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει. Θα εφαρμόζει μνημόνια μέχρι να γίνει η ΕΕ αριστερή ή μια αριστερή κυβέρνηση θα τους στείλει και θα αξιοποιήσει τη γεωπολιτική της θέση προς όφελος του Λαού της. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ο Βαρουφάκης στη θέση του Τράγκι

Αν ο Βαρουφάκης ήταν στη θέση του Τράγκι, θα άλλαζε ολόκληρη η Ευρώπη και θα εύρισκε τον Ευρωπαϊκό της προσανατολισμό.
Ποιος όμως θα έβαζε το Βαρουφάκη στην ΚΕΤ?? θεματοφύλακα του θυσαυροφυλακίου των τοκογλύφων??
Σύνελθε φίλε.
Την Ευρώπη την κυβερνάνε οικονομικοί δολοφόνοι.
Τώρα που θα μπει και η Τουρκία μέσα, ολοκληρώνεται η παλιά συμμαχία!

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ο Καζάκης στη θέση του Βαρουφάκη

Απόσπασμα από την τηλ. συνέντευξη του Δ. Καζάκη στην εκπομπή «Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε» στον Maximum FM, στον δημοσιογράφο Δ. Κολλιό της Αλεξανδρούπολης, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015