Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Είναι ώρα η ΑΡΙΣΤΕΡΑ να ωριμάσει πριν σκωληκιάσει !!

Αγκάλιασα και στήριξα το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΨΥΧΑ.
Σήμερα αισθάνομαι μεγάλη ντροπή και προσβολή να βλέπω δύο παρατάξεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ, να θεωρούν δικό τους ένα πολιτικό χώρο που δημιούργησε ο ΛΑΪΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΣ.
Χωρίς να λάβουν υπόψη τους τις δύο αλλεπάλληλες ετυμηγορίες του λαού  μας,
 πορεύονται με αντίθετη φορά σε μια τρίτη αδιέξοδη εκλογική αναμέτρηση που έχει στόχο να αναδιαμορφώσει το μνημονιακό συστημικό τόξο και να στρώσει το δρόμο για τις παν-μνημονιακές οικουμενικές κυβερνήσεις, ώστε να  μπορέσουν να περάσουν τα καταστροφικά μέτρα για την κοινωνία και τη χώρα. Μετά τις εκλογές ο ένας θα μαστιγώνει και ο άλλος που έδωσε το μαστίγιο, θα διαμαρτύρεται και το θέατρο δεν θα έχει τέλος. Αυτή είναι η δεύτερη ευκαιρία που ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς βέβαια να έχει εκπληρώσει καμιά σοβαρή υπόσχεσή του μέχρι τώρα.
Από την άλλη η ΛΑΕ ζητάει και αυτή μια πρώτη ευκαιρία για να αποδείξει αλλοίμονο ότι κόμματα προσωποπαγή, που στήνονται γρήγορα και εύκολα, χωρίς λαϊκή συμμετοχή και ζύμωση, με βασική αφετηρία μια στείρα και ρηχή  εσωκομματική αντιπαράθεση επί δευτερευόντων, δε μπορούν να δημιουργήσουν πολιτικό ρεύμα διεξόδου και σωτηρίας του λαού και της χώρας. Είναι ώρα η ΑΡΙΣΤΕΡΑ να ωριμάσει πριν σκωληκιάσει !!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: